0800 14 860   Maandag t/m Vrijdag: 8 -18 uur

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs excl. BTW

Prijs excl. BTW beperken

-
Leverbare kleuren
Materiaal
 

Bouwplatforms (entresols)

Entresols – zo blijven ook hoger opgeslagen goederen bereikbaar

Entresols zijn belangrijke onderdelen van de magazijninrichting. Dit geldt met name in magazijnen met meerdere verdiepingen of hoogbouwmagazijnen. Ook voor systeembouw zijn de flexibele entresols geschikt. Entresols maken de veilige toegang tot hoger gelegen zones en opslagplaatsen mogelijk en zijn daarmee niet alleen efficiënt, maar zorgen ook voor de naleving van richtlijnen inzake arbeidsveiligheid. De entresols worden vaak ook met andere benamingen aangeboden, bijvoorbeeld systeemplatform of bouwplatform. Welke term er ook gebruikt wordt, entresols zijn ideaal om ruimte te creëren zonder grotere ombouwwerkzaamheden. De entresols worden aan de vloer geschroefd en kunnen ter bescherming tegen beschadiging door hefapparaten en hijsapparaten met afzettingen worden beveiligd.

Entresols als flexibele systemen voor meer opslagruimte

Door verschillende kleuren en afmetingen kunnen de entresols in onze webshop aan verschillende omstandigheden worden aangepast. Zo kunnen ze optisch in de overheersende kleur worden geïntegreerd of kan er juist een contrast worden gevormd. Met het oog op de afmetingen staan elementen in verschillende hoogtes en lengtes ter beschikking. De constructie met hoogwaardige stalen profielen en de modulaire opbouw hebben alle producten met elkaar gemeen. Aan het basisveld worden één of meerdere aanbouwvelden gemonteerd, zodat de kant-en-klare entresols precies aan de wensen en plaatselijke omstandigheden aangepast zijn. Ook platformmodules zijn onderdeel van de modulaire constructie. Deze kunnen eveneens naar wens worden toegevoegd. De doordachte constructie maakt een eenvoudige montage mogelijk en garandeert maximale stabiliteit. Net zo hoogwaardig als de constructie van de entresols zijn de vloerbedekking en de coating. De entresols hebben vloeren van spaanplaat. De oppervlakken van de dragende staalprofielen zijn voorzien van poedercoating. Daarmee zijn ze uitstekend beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Laat u door ons adviseren! Wij stellen graag entresols naar uw wensen samen en beantwoorden al uw vragen over de opbouw- en uitbreidingsmogelijkheden.
Er zijn 2 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 2 artikelen gevonden
Producten vergelijken